Ziua Portilor Deschise

Listele cu înscrierile au fost închise. Mulţumim tuturor celor care şi-au confirmat vizita la Fabrica Bergenbier din Ploiești. Vă mulțumim pentru interesul acordat și vă așteptăm la următoarea ediție „Ziua Porților Deschise”.

CUM FACEM BEREA

BEREA NOASTRĂ

BEREA NOASTRĂ

DESPRE BERGENBIER S.A.:

La Fabrica Bergenbier S.A. din Ploiești se produc șase mărci de bere, fiecare cu istoria şi rețeta ei: Bergenbier, Staropramen, Beck’s, Stella Artois, Noroc şi Löwenbräu.

Pe lângă berile proprii, Bergenbier S.A. importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark, Granat și Unfiltered, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, cea mai iubită bere mexicană – Corona, berea albă nefiltrată Frazinskaner, specialitățile spaniole Madri și specialitățile englezești Sharp’s.

DESPRE BERGENBIER:

Bergenbier este maturată la o temperatură de fix -1 grad Celsius, adică îndeajuns de rece pentru a obține o bere stabilă și clară, cu gust desăvârșit dat de aromele drojdiei specifice.

Limpezimea unui Bergenbier este dată de filtrarea la rece. Astfel, gustul desăvârșit obținut prin maturare nu este influențat în niciun fel.

Dioxidul de carbon din fermentație naturală îi asigură berii efervescența de care te bucuri de fiecare dată când te răcorești cu un Bergenbier.

JOCUL BERARULUI

Fie că ai trecut pe la fabrică sau urmează să o faci, aici poți afla cât de berar ești.

Testează-te și află dacă ești priceput!

Începe testul
- 1 -
Procesul special de producție al berii Bergenbier presupune:

Următoarea întrebare

- 2 -
Știți să turnați berea în așa fel încât să vă bucurați de toate calitățile ei?

Următoarea întrebare

- 3 -
Bergenbier Blondă se asociază perfect cu gustări ușoare. Cu ce mâncare ați asocia Bergenbier?

incheie testul

Din păcate, nu ai trecut testul.
Număr de răspunsuri corecte: 2/3.

Încearcă din nou!

FELICITĂRI!

Ai câștigat titlul de Berar Iscusit. Spune-le și prietenilor tăi

Distribuie pe Facebook

Felicitări!

Informații utile

Pentru orice informație dă-ne un mail la contact@bergenbier.com.ro sau sună-ne la Infoline 031.730.50.07 (număr cu tarif normal în toate rețelele de telefonie naționale, apelabil de luni până vineri în intervalul orar 09 :00 - 18 :00, exclusiv sărbătorile legale și religioase).