Într-o zi însorită de marți, piteștenii au avut parte de cea mai tare experiență de răcorire din această vară: Caravana Bergenbier EU SUNT 12 a ajuns în oraș, iar Piața Vasile Milea a fost punctul central al răcoririi adevărate aduse de Bergenbier.

 

La Pitești am fost întâmpinați de doi foști jucători ai Echipei Naționale: Ilie Bărbulescu, câștigător al Cupei Campionilor Europeni și al Supercuperi Europei în anul 1986, și Constantin Schumacher, fost jucător la FC Argeș și SCM Argeșul Pitești (pe care a și antrenat-o), și fost antrenor al Petrolului. Împreună cu Bogdan Stelea au asistat la cea mai lungă serie de duble din Caravană: 733. Un record pe care l-au sărbătorit cu un Bergenbier rece în cel mai cool bar de gheață reală. 

 

Am găsit la Pitești o atmosferă relaxată și oameni veseli, dornici să încerce experiențele din Caravană. Echipele de pe terenul de fotbal ne-au arătat că rivalitățile se rezolvă imediat la o bere. Iar când aceasta este Bergenbier, atmosfera e și mai răcoroasă.

 

 

 

Caravana Bergenbier EU SUNT 12 răcorește România oraș cu oraș, iar surprizele nu se opresc aici. Urmărește-ne pe traseul răcoririi și pe paginile de Facebook Bergenbier România și EU SUNT 12.