Mijlocul săptămânii ne-a găsit la Dej, unde Bogdan Stelea a primit întăriri: Paul Papp s-a alăturat Caravanei Bergenbier EU SUNT 12, chiar în orașul său natal. Fotbalistul, în prezent legitimat la FC Wil 1900 în Elveția, a fost alături de cei prezenți în Caravană și i-a îndrumat spre activitățile de răcorire: barul de gheață, experiențele de realitate virtuală și jocurile cu mingea.   

Într-o zi de vară nu te aștepți să ai nevoie de o haină de iarnă dacă ieși să te distrezi . Dar în Dej oamenii au avut curajul să se echipeze și să intre în cel mai cool bar din gheață, în Caravana Bergenbier EU SUNT 12, pentru a savura un Bergenbier rece. În interior au descoperit sticle Bergenbier 0,33 prinse în blocuri de gheață, mănușile lui Stelea puse la rece și un bar real de gheață de unde au putut savura o bere la draft în cea mai răcoritoare formă. Totul a culminat cu spectaculos show multimedia la -5⁰C.

Dribling-urile și dublele cu mingea și-au făcut loc atât pe terenul de fotbal, cât și în fața lui. Iar participanții ne-au arătat că fotbalul se joacă cu fair-play. Motiv pentru care Bogdan Stelea i-a premiat cu mănuși cu autograf și o bere răcoritoare: un Bergenbier rece. 

Urmărește-ne pe traseul răcoririi și pe paginile de Facebook Bergenbier România și EU SUNT 12.