Marți 13 a fost cu noroc pentru locuiitorii Abrudului. Începutul torid de săptămână a fost răcorit de Bergenbier. Caravana EU SUNT 12 a ajuns în Piața Eroilor și a fost primită ca în orice oraș transilvănean: cu zâmbete largi și voioșie. Activitățile din Caravană au fost pregătite pentru a oferi experiențe de răcorire în plină vară: realitate virtuală și un spectaculos show multimedia în cel mai cool bar din gheață reală.   

Provocarea dublelor a atras, mai multe doamne, dar băieții și-au luat revanșa pe terenul de fotbal. La final, răcorirea a venit de la Bergenbier. Bogdan Stelea a fost prezent nu numai să apere loviturile la poartă, ci și să ofere autografe și mănuși special pentru cei care au acceptat provocările. Iar cei din Abrud au știut să le folosească așa cum trebuie: pentru a ține un pahar de Bergenbier rece.  

Caravana Bergenbier EU SUNT 12 răcorește România oraș cu oraș, iar surprizele nu se opresc aici. Urmărește-ne pe traseul răcoririi și pe paginile de Facebook Bergenbier România și EU SUNT 12.