Caravana Bergenbier EU SUNT 12 a venit la Cluj-Napoca cu ceva inedit: în plină vară, cu soarele sus pe cer, clujenii au avut parte de o bulgăreală adevărată. Ne-am răcorit lângă Cluj Arena, iar cine a vrut să scape puțin de soarele puternic a intrat în camionul Bergenbier, în cel mai cool bar de gheață reală, la -5⁰C pentru a savura un Bergenbier rece.          

Realitatea virtuală i-a purtat pe aventurieri în cele mai răcoroase locuri, dar i-a și ajutat să capete experiență în stăpânirea mingii. Și asta pentru că afară i-a așteptat bogdan Stelea, Gabi Balint și Miță de la Bere Gratis pentru a le testa șuturile la poarta apărată de Stelea sau spiritual de echipă pe terenul de fotbal. Iar clujenii s-au descurcat de minune și au primit în semn de recunoștință Mănușa lui Stelea.

Sâmbătă, Gabi Balint și Bogdan Stelea au mers pe Cluj Arena să îl susțină pe prietenul Săbău, a cărei echipă, Universitatea Cluj, a jucat barajul de promovare pentru Liga a 3-a. Pe seară, clujenii au admirat spectacolul de lumini și mapping-ul de pe Cluj Arena și Sala Polivalentă.

Caravana Bergenbier EU SUNT 12 răcorește România oraș cu oraș, iar surprizele nu se opresc aici. Urmărește-ne pe traseul răcoririi și pe paginile de Facebook Bergenbier România și EU SUNT 12.